Huurrecht advocaat in Nijmegen nodig?
Bel vrijblijvend: 024 - 799 99 99
Home > Huurrecht bedrijfsruimte
huurrecht bedrijfsruimte

Huurrecht bedrijfsruimte in Nijmegen

De regels en wetten in het huurrecht hebben betrekking op meer dan alleen woonruimte. Zo zijn er ook bepalingen opgesteld voor panden waar diensten of goederen worden geleverd. Het onderdeel van huurrecht dat zich bezighoudt met bedrijfsruimte is vrij ingewikkeld. Het is dus van belang dat u zich op dit gebied laat inlichten.

Bescherming door de wet

Een belangrijk onderdeel van huurrecht voor bedrijfsruimte is de huurtermijn. Het is voor u van belang om zekerheid te hebben over de toekomst van uw werkplek. In het geval van bedrijfsruimte voor de middenstand biedt de wet vaak bescherming. Er geldt een minimum termijn van vijf jaar. Hierna volgt automatisch verlenging voor dezelfde periode. Gedurende deze eerste tien jaar bent u als huurder goed beschermd. De huurovereenkomst mag door de verhuurder alleen voor zeer specifieke redenen opgezegd worden. Huurders van kantoorruimte of opslagruimte zijn minder goed beschermd.

Specialistisch advies in Nijmegen

Uw bedrijf of dienst in Nijmegen is waarschijnlijk in grote mate afhankelijk van een betrouwbare werkplek. In sommige gevallen is juridisch advies noodzakelijk. Onze huurecht advocaat heeft de benodigde specialistische kennis in huis. Wij kunnen uw vragen op het gebied van huurrecht voor bedrijfsruimte beantwoorden en een advies geven. Ook verhuurders kunnen bij ons terecht.

Wilt u weten hoe de wet u kan beschermen? Heeft u vragen over uw huurovereenkomst voor bedrijfsruimte? Neem contact met ons op voor hulp bij huurrecht bedrijfsruimte.