Huurrecht advocaat in Nijmegen nodig?
Bel vrijblijvend: 024 - 799 99 99
Home > Huurgeschil
weegschaal huurgeschil

Hulp bij huurgeschil in Nijmegen

Is er onenigheid over uw huurcontract? Heeft u een langlopend conflict met uw huurbaas? Een huurgeschil kan het woongenot flink in de weg zitten. Onze advocaat huurrecht helpt u met uw probleem in Nijmegen.

Deskundige hulp bij ieder geschil

Ons kantoor heeft jarenlange ervaring op het gebied van huurrecht. Omdat wij uiteenlopende zaken hebben behandeld kunnen wij in iedere situatie een deskundig advies geven. Een onderwerp dat bijvoorbeeld regelmatig voor problemen zorgt is de huurprijs. Deze wordt jaarlijks te hoog opgeschroefd, of staat niet in verhouding tot de staat van een woning. Een huurrecht advocaat kan aan de hand van het huurcontract en de woning zelf voor u beoordelen of de huurprijs terecht is.

Verborgen gebreken of gebrekkig onderhoud vormen ook vaak het begin van een huurgeschil. De verhuurder is verplicht om een groot deel van het onderhoud op zich te nemen. Tegelijkertijd heeft de huurder ook plichten op dit gebied. Ons kantoor biedt voor beide partijen rechtsbijstand bij een conflict.

Uw conflict in Nijmegen opgelost

Wat de oorzaak van uw probleem ook mag zijn, wij staan u graag te hulp in Nijmegen. Met de juiste kennis kan een conflict rondom de huur van een woning of bedrijfspand vaak snel opgelost worden. Wij hebben deze kennis in huis en streven naar een snelle oplossing. Wanneer een huurgeschil uit de hand loopt staan wij u bij in de rechtbank. Neem contact op voor een advies.